x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Mobilització

Una desena de persones participa en l'acampada contra el preu del lloguer

Els organitzadors esperen que durant el dia s'hi afegeixin més participants
Participants en l'acampada de la plaça del Poble

Una desena de persones participa en l'acampada contra el preu del lloguer

Participants en l'acampada de la plaça del Poble

Clàudia Campos Troncoso
Actualitzada 26/06/2018 a les 13:03
L'acampada convocada a la plaça del Poble per protestar contra el preu del lloguer aplega de moment una desena de persones en dues tendes. La mobilització s'ha iniciat a les dotze del migdia i els organitzadors confien que al llarg de la jornada s'hi afegeixen més participants, ja que ahir van anunciar que preveien la presència d'un centenar de persones.
La convocatòria s'ha fet sota el lema Aquí ens voleu, aquí ens teniu i ha estat iniciativa de Podem Andorra, l'USdA i el SAT. L'acampada es prolongarà des d'avui al migdia fins demà a la mateixa hora.
Etiquetes
  • #9 Injusticia
    (26/06/18 20:07)

    Pues jo penso que si mira una mica (per el centre escaldes o andorra no clar, els preus per el centre a tot el mon son cars), pero a Encamp,la Massana.....encara es poden trovar preus que no están malament. 1 habitación a Encamp 400 € i 2 habitacions 450 €, es una putada que posín a tots al  mateix cistell.

    Respondre
  • #8 Totalment d ' acord amb tu.
    (26/06/18 18:16)

  • #7 WeCAn
    (26/06/18 17:57)

    Pablo Iglesias va dir que venia però al final no perque tenia migranya.

    Respondre
  • #6 Gepetto
    (26/06/18 17:55)

    Les Nacions Unides diuen que al preu d'un lloguer s'ha de dedicar com a màxim el 30% del salari. El preu del lloguer no s'ha d'actualitzar cada any amb l'IPC sinó amb l'increment o decrement dels salaris.

    Respondre
  • #5 Joan
    (26/06/18 16:26)

    La pancarta és de traca, aquesta pancarta es a guanyat el cel, s'utilitza per a tot, té més marques que un fusell de la primera guerra mundial, per cert ara ens a donat per fer acampades per tot, muntar associacions per qualsevol cosa, plataformes de tota mena, fins i tot tenim una plataforma de "feministes" i una altra del col·lectiu LGBTIQ +, és el reflex d'una societat sense més ideals que mirar-se el seu pròpi melic i exigir més drets al papà Estat.

    Respondre
  • #4 JP
    (26/06/18 14:49)

    Sara va dir..
    La culpa és del poble no? La culpa dels preus de lloguer no és dels polítics però la no regulació del preu dels pisos si! Que fa el govern amb el preu de la benzina? Ho regula. Lo que vull dir amb això es que poden establir un preu mínim i un preu màxim al metre cuadrad sent aquest preu raonable amb el salari mínim andorrà.
    PD: Desprès s'han de veure a diferents tipus de funcionaris amb condicions laborals espectaculars portar pancartes dient lo mateix que la pancarta que surt a la foto i segur que per tu aquestos tenen tota la raó.

    Respondre
  • #3 karlitos
    (26/06/18 14:48)

    Q es això....rodan una pelicula de FELINI a la plaça del poble.....?

    Respondre
  • #2 La culpa del 99% es dels Politics
    (26/06/18 14:34)

    Sara va dir..
    Els Politics tenen la culpa, perque la majoria o son propietaris d edificis o familiars dels propietaris que lloguen, i mai han mirat prr la gent, per começa que facin una pujada del salari Minim de veirtat, el 2020 a España tindra. Ja 1000€ amb 14 pagues, i aqui encara estarem a 1080€ amb 12 pagues, i lloguers de 1000€, la culpa es en gran part dels POLITICS Sara. 

    Respondre
  • #1 Sara
    (26/06/18 13:56)

    El rétol de la foto és patétic a veure si tota la culpa de tot és dels politics el que volen és fer los sentir culpables espero que no caiguin en el parany.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts