x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reaccions a l'1-0

Andorra rebutja la violència

Unes cinc-centes persones es manifesten per rebutjar l’excessiu ús de la força a Catalunya per part de la policia espanyola
Unes cinc-centes persones es van congregar ahir al vespre a la plaça del Poble per denunciar les agressions de la policia espanyola a Catalunya i per solidaritzar-se amb els més de 800 ferits. L’acte va ser convocat per l’Institut de Drets Humans i alguns dels presents van mostrar missatges com La violència és sempre inadmissible, Aquesta és l’Europa del 2017 o del 1937 o Llibertat (escrit com si fos amb lletres de sang). Durant l’acte es van mostrar estelades i es va cantar l’himne de Els segadors. La presidenta de l’institut, Elisa Muxella, va manifestar: “Volem expressar el nostre rebuig
  • #78 Andorrà de totalavida
    (03/10/17 01:49)

    Amb quasi 100 comentaris, es nota que viuen Andorrans a Andorrà ! juasjaus!!!!!!!!!!

    Respondre
  • #77 DoricoG
    (02/10/17 23:35)

    Molts comentaris, moltes opinions i molt blablabla ! Diari d´Andorra, és hora de tancar aquest tema. Si us plau. Prou odi. El planeta, en perill, necessita pau, amor i ajuda mútua. 

    Respondre
  • #76 Força Catalunya
    (02/10/17 22:58)

    F de F va dir..
    Nosaltres no necesitem que el Puigdemont sigui el nostre guia ,simplement estem utilitzant aquest senyor per poder sortir de la corruptela del congreso de los diputados (que per cert tenen aquells dos lleons a la porta com a símbol de la seva violència) tenim capacitat pròpia per decidir si volem anar a votar o no i el tema és que el poble català està ya saturat de aquells carcamals del PP ,són una película de terror de la España profunda i cuadriculada de la cual ens volem despenja ,volem tirar una mica més cap al nord i deixar-nos de tanta BELÉN  Esteban i programas estridents per està més a la tònica del que seria el Cilicon Valley , saps del que parlo ? Jo diria que no falta un sentit perquè pugessin entendreu ,bona nit 

    Respondre
  • #75 #ReferendumalaTurca
    (02/10/17 22:32)

    Juas juas juas 100,88% de escrutinio.... 2 millons de votos de 7.5 millons de catalans... moltes duplicats, triplicats, etc.... um desastre. Aixo no es democracia. Teniu un coco wash.... pobrets.... mes traballar e menys samba.... ay ay ay... molta subvencio pa asociacions de jetas...

    Respondre
  • #74 Força Cataluña
    (02/10/17 22:32)

    Veritas va dir..
    No més té diré que ningún dels països que tu menciones tenen el mes mínim interès per lluitat per els drets dels ciutadans, ell sols lluitant per la cadira calenteta  que els i aporta uns quants mils de € a les seves butxaques a final de mes ,el exemple més clar és la crisi del 2012 que va deixar a milers de ciutadans amb una mà de banda i l'altre al darrera on directius de bancs tant corruptes com el PP es van nudri del esforç del treball de molts treballadors sense pagar les conseqüències que aquest lladres sense escrúpols tenien que haver pagat ,el PP ,el macron i tota aquesta basca són la mateixa pasta ,fan tanta pudo a corruptelas que millor no els posis com exemple ,com dirien amb castellà, són ladrones de guante blanco ,busca un altre exemple 

    Respondre
  • #73 Josep
    (02/10/17 22:20)

    "És igual el que cadascú pensi sobre Catalunya, no es pot fer servir la violència contra els ciutadans pacífics." Ska Keller

    Respondre
  • #72 il.legal
    (02/10/17 22:13)

    Comisión Europea - Declaración

    Declaración sobre los acontecimientos en Cataluña

    Bruselas, 2 de octubre de 2017

    Según la Constitución española la votación de ayer en Cataluña no fue legal.

    Para la Comisión Europea, tal y como el Presidente Juncker ha reiterado repetidamente, este es un asunto interno de España, que hay que abordar de conformidad con el ordenamiento constitucional de España.

    Reiteramos asimismo la posición jurídica mantenida por esta Comisión, así como por sus predecesoras. Si un referéndum se organizara en consonancia con la Constitución española, ello significaría que el territorio que se saliera se encontraría fuera de la Unión Europea.

    Más allá de los aspectos puramente jurídicos de este asunto, la Comisión considera que son tiempos para la unidad y la estabilidad, no para la división y la fragmentación.

    Hacemos un llamamiento a todos los actores pertinentes para que avancen muy rápidamente de la confrontación al diálogo. La violencia nunca puede ser un instrumento en política. Confiamos en el liderazgo del Presidente del Gobierno Mariano Rajoy para gestionar este difícil proceso dentro del pleno respeto de la Constitución española y de los derechos fundamentales de los ciudadanos en ella consagrados.

    STATEMENT/17/3626

    Respondre
  • #71 massa manipulació!
    (02/10/17 21:22)

  • #70 Yo pasaba x aqui
    (02/10/17 20:38)

    Eso es un indicativo de que las bases del Estado-República son sólidas como su no-moneda, y su no ingreso en la Unión Europea.
    POR FAVOR, DIÁLOGO, COOPERACIÓN Y DECISIONES CON ESPÍRITU CONSTRUCTIVO.

    Respondre
  • #69 Yo pasaba x aqui
    (02/10/17 20:37)

    BASES PARA CONSTRUIR UN ESTADO-REPÚBLICA:
    1.- Hacer un referéndum ilegal y después declarar la independencia. Esta acción dará credibilidad al Estado-República, y sobre todo, a sus líderes ante el mundo.
    2.- Al ser un referéndum ilegal tiene que ser vinculante.
    3.- El parlamento del Estado-República dará su opinión sobre un referéndum ilegal.
    4.- Promover hacer huelgas entre los empleados del gobierno del Estado-República después del referéndum ilegal sin descuento de sueldo.
    5.- Si se siguen los pasos 1, 2, 3 y 4 entonces se procederá según el Estado-República al restablecimiento de la normalidad institucional.
    6.- Todo ello convierte a los ciudadanos del Estado-República en ciudadanos del mismo nivel que los franceses, alemanes, holandeses e italianos.
    7.- Los cuerpos policiales que siguen los dictados de los jueces deben abandonar el Estado-República.
    8.- Si todo lo anterior es bueno para el Estado-República ¿por qué resulta que la banca con su sede fiscal allí se desploma en bolsa?

    Respondre
Veure’n més
78
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts