Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Abatut un os de Naturlandia que s'havia escapat del seu tancat

Aquesta tarda es farà una reunió de treball entre el comú i el Govern per avaluar quines mesures s'han de prendre per tornar a la normalitat
Un dels ossos al parc d'animals de Naturlandia.

Abatut un ós de Naturlandia que s'havia escapat del seu tancat

Un dels ossos al parc d'animals de Naturlandia.

Actualitzada 14/06/2017 a les 17:59
Els treballadors de Naturlandia han hagut d'abatre un os aquest matí després que l'animal s'hagi escapat del seu recinte. Fonts properes al parc han explicat que hauria atacat un cabirol i que davant la impossibilitat de controlar-lo l'han abatut, evitant així que es pugués produir cap incident més greu.

Per ara es desconeixen encara quines han estat les circumstàncies exactes de l'incident i està previst que aquest vespre comparegui el cònsol major de Sant Julià, Josep Miquel Vila, en una roda de premsa per donar les explicacions corresponents. 

Qui sí que s'ha manifestat ha estat el ministre portaveu, Jordi Cinca, en la roda de premsa posterior al consell de ministres. Cinca ha remarcat que els detalls es donaran des del comú, però ha deixat clar que tant bon punt s'ha produit l'incident tant el comú com la direcció del parc s'han posat en contacte amb el Govern i concretament amb el departament de Patrimoni Natural. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tant tècnics de Patrimoni Natural com dels Banders.

D'altra banda ha indicat que avui es farà una primera de reunió de treball amb el comú en la què hi participarà tant el cap de Govern, Toni Martí, com la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, per rebre les explicacions pertinents i avaluar "les mesures i accions que s'han de prendre avui i els propers dies per restablir la normalitat al centre i evitar cap nou incident d'aquesta natura".
  • #35 xavi pedrol
    (18/06/17 22:37)

    Jo nomes volia dir que la gent d'aquest parc s'estima molt als animals. Siusplau, podem acceptar el que ha passat sense perdre la humanitat i ajudar-nos els uns als altres a crear un mon millor? Bona feina sensibilitzant a la gent a estimar els animals! Anims en aquests moments tant dificils

    Respondre
  • #34 Lau
    (15/06/17 13:27)

    Ja és el segon animal que assassinen. Fa un parell d'anys li va tocar a un pobre cavall. Naturlàndia=vergonya nacional. Ni un euro de la meva butxaca rebreu mai. Colla de salvatges inhumans.

    Respondre
  • #33 estic fins la f
    (15/06/17 03:12)

    Ja esta bé..... Es tant greu la mort de l'os? No es més greu la possible negligència d'un o varis membres “responsables” de l'os?, Espero que després de la possible investigació dels fets, es prenguin mesures dràstiques, sigui contra els responsables d'aquest succés, com dels directius que han deixat passar això, i crec que es demani l'acomiadament dels que ho han permès o no s'han donat compte que hi havia uns problemes.... tinc entès que hi ha bastants directius i encara hi es el “director” Ordoñez, un dels que ha portat Naturlandia a la ruïna . Sr.Consol doni un cop de puny sobre la taula i faci neteja, però ben feta. No es moment d'enfonsar-se amb els demés, que porten anys menjant-se Naturlandia com els cucs dolent a la fusta..... Penseu amb la parròquia i amb vostè; ells no pensen amb vosté i menys molt menys amb la parròquia. Una laurediana que esta fins la f..

    Respondre
  • #32 karlitos
    (15/06/17 00:16)

    Todos somos el Oso....!!!! va dir..
    Estic d´acord amb tu....Que barbaritat, con diu el Alter Ego (Un dardo tranquilizante coño!!!)Es el mes lògic i coerent de persones cilivizades. 

    Respondre
  • #31 Alter ego
    (14/06/17 22:33)

    Un dardo tranquilizante coño!!! 

    Respondre
  • #30 karlitos
    (14/06/17 21:54)

    El os no es mort, es tot una manipulaciò segurament con el presupost....!!!! Que desastre de politics que te Sant Julià, abans i ara... Sense diners i amb un millo per sobre , fan la fira del automóvil i del vi amb diners del poble i estades al Park Hotel per els convidats....fa fastic.. i ara maten un Os....impresentables.

    Respondre
  • #29 Venc accions.
    (14/06/17 21:37)

    Toni va dir..
    Per motius de consciència venc paquet de 10 accions de Naturlandia a preu de mercat, que potser avui ja no passa d'un euro simbòlic.

    Respondre
  • #28 La prova del cotó.
    (14/06/17 21:07)

    L'allau de comentaris a una notícia apareguda al Diari d'Andorra, ja avançat el matí, és una prova de la gran evolució en la sensibilitat de la ciutadania els darrers temps pel que fa al tracte envers els animals. Els creadors de Naturlandia no varen saber copsar aquesta evolució i avui el tancat d'animals de la cota 2000 del parc ja resta atractiu a Naturlandia, una manca d'atractiu que ja evoluciona cap al rebuig.

    Respondre
  • #27 Toni
    (14/06/17 19:46)

    Ara mateix, sento vergonya de ser accionista. Estic molt indignat .

    Respondre
  • #26 Angela
    (14/06/17 19:44)

    Primerament falta molt greu per part dels responsables d'un despiste tant greu de dèixar una porta mal tancada ! I després abatre l'animal això no té nom !!!! Abans es dispara un dard amb anestesia i s'adorm d'animal però no es mata !! quina incompetència Déu meu, a Sant Julià comencem a fer pena entre els uns i els altres !!!

    Respondre
Veure’n més
35
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts