Sant Julià de Lòria

Abatut un os de Naturlandia que s'havia escapat del seu tancat

Aquesta tarda es farà una reunió de treball entre el comú i el Govern per avaluar quines mesures s'han de prendre per tornar a la normalitat

Abatut un ós de Naturlandia que s'havia escapat del seu tancat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de Naturlandia han hagut d'abatre un os aquest matí després que l'animal s'hagi escapat del seu recinte. Fonts properes al parc han explicat que hauria atacat un cabirol i que davant la impossibilitat de controlar-lo l'han abatut, evitant així que es pugués produir cap incident més greu.

Per ara es desconeixen encara quines han estat les circumstàncies exactes de l'incident i està previst que aquest vespre comparegui el cònsol major de Sant Julià, Josep Miquel Vila, en una roda de premsa per donar les explicacions corresponents.

Qui sí que s'ha manifestat ha estat el ministre portaveu, Jordi Cinca, en la roda de premsa posterior al consell de ministres. Cinca ha remarcat que els detalls es donaran des del comú, però ha deixat clar que tant bon punt s'ha produit l'incident tant el comú com la direcció del parc s'han posat en contacte amb el Govern i concretament amb el departament de Patrimoni Natural. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tant tècnics de Patrimoni Natural com dels Banders.

D'altra banda ha indicat que avui es farà una primera de reunió de treball amb el comú en la què hi participarà tant el cap de Govern, Toni Martí, com la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, per rebre les explicacions pertinents i avaluar "les mesures i accions que s'han de prendre avui i els propers dies per restablir la normalitat al centre i evitar cap nou incident d'aquesta natura".

tracking