Consell de ministres

Govern aprova el nou calendari de rebaixes

Camp justifica que la decisió es desprèn del pla estratègic del turisme de compres i assegura que el calendari s'ha aocrdat amb els comerciants

Govern aprova l'avançament del període de rebaixesSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres, a proposta del titular de Turisme i Comerç, Francesc Camp, ha aprovat el decret pel qual s’estableix que el calendari de rebaixes escurça el seu període a quatre mesos, dos per la temporada d’estiu i dos per la d’hivern. Camp ha explicat en roda de premsa que el pla estratègic del turisme de compres ha identificat la necessitat de reduir els períodes de rebaixes amb la finalitat d’oferir una major qualitat com a destí de compres. El ministre ha afegit que el calendari i la reducció de les rebaixes s’ha acordat amb els comerciants, tant en reunions sectorials com en les comissions de treball del Consell Andorrà per a la Competitivitat del Comerç.

S’estableix doncs que el període de venda en rebaixes per la temporada d’estiu s’inicia el 23 de juny i finalitza el 31 d’agost. S’estipula que la venda en rebaixes privades pot tenir lloc durant el període comprès entre el 16 i el 22 de juny. Pel que fa la per la temporada d’hivern 2017-2018, el període de rebaixes s’inicia el 22 de desembre i finalitza el 28 de febrer del 2018. La rebaixes privades queden definides en el període comprès entre el 15 i el 21 de desembre.

Els comerços dedicats a la venda d’articles i material esportius, únicament podran realitzar la venda en rebaixes per la temporada d’hivern 2017-2018 entre el 2 de febrer i el 8 d’abril del 2018.

El Decret recorda la llibertat dels comerciants d’efectuar o no la venda en rebaixes, tot i que si decideix dur-la a terme ho ha de fer tenint en compte les condicions establertes en la normativa vigent en matèria de comerç i durant els terminis establerts.

tracking