Telecomunicacions

La incidència d'Andorra Telecom va ser per una avaria al servidor

Els comerciants del centre històric han de decidir si es queixen a l'operadora pels problemes ocasionats en plena nit de festa major

El centre històric estudia queixar-se pel tall als TPV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els problemesen el servei d'Andorra Telecom de dissabte a la nit van ser per una avaria al servidor d'Internet. Segons ha explicat l'operadora en un comunicat, una de les targetes que el controla va fallar al voltant de les 00:30 hores, fet que va afectarpart de les connexions del servei d' Internet. Un cop detectada la incidència, elstècnics van estar treballant durantquatrehores per solucionar-la. A les5 de la matinada es va repetir el problema, que es va acabarresolenta les 7.30del matí.

Andorra Telecom, que fins avui no ha donatexplicacions sobrela caiguda del servei, ha afegitque els seus serveis tècnicsmantenen un contacte constant amb l'empresa Cisco, proveïdora dels equipaments d'Internet, per identificar amb precisió les causes i posar en marxa les mesures necessàries perquè no es repeteixi. Els equipamentshan estat canviats recentment i, per tant, estan sota la garantia del fabricant, recorda l'operadora.

En el comunicat, la parapública tambédemana disculpes als usuaris per les molèsties ocasionades per laincidència.

L'avaria va afectar especialment els restauradorsdel centre històric d'Andorra la Vella, en plena festa major, ja que no van poder cobrar les consumicions dels clients amb targeta de crèdit. Per aquest motiu, els comerciantses plantegende presentar una queixa a Andorra Telecom.

tracking