Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Economia

El centre històric decidirà aquesta setmana si es queixa a Andorra Telecom

L’operadora, dos dies després de la caiguda del servei d’Internet, encara no ha donat explicacions
L’Associació de Comerciants dels Centre Històric decidirà aquesta setmana si presenten o no una queixa a Andorra Telecom després del tall en el servei d’Internet per fibra òptica que va provocar que la majoria dels establiments de restauració no poguessin cobrar les consumicions dels clients amb targeta de crèdit. La caiguda del servei es va produir a partir de la mitjanit de dissabte en plena festa major d’Andorra la Vella coincidint amb el concert de Fangoria, fet que va provocar que molts no poguessin pagar el compte o decidissin marxar en no poder fer-ho amb targeta. Els comerciants, que normalment
  • #4 Josep
    (09/08/16 11:47)

    A qualsevol lloc el director hauria dimitit o posat al càrrec a disposició, però aquí no passa res. Veure per creure.

    Respondre
  • #3 pepe.
    (09/08/16 09:23)

    la noticia seria q han dado explicaciones, q no las den es lo mas normal en un sistema de monopolio estatal sobre telecomunicaciones.

    Respondre
  • #2 jordi
    (09/08/16 09:21)

    El gran error és no permetre un segon operador de telecomunicacions. En un mon com aquest jugar a una sola carta és un suicidi. Qualsevol empresa vol tindre connexions de "backup" per que el normal és que de tant en tant fallin les coses. Com voleu que vingui un peix gros d'internet al país sense oferir-li una connexió fiable? No hi haurà mai cap empresa mig puntera en aquestes condicions que pensi a vindre aquí, per molt bones condicions que tingui a nivell fiscal.

    Respondre
  • #1 Jordijordi
    (09/08/16 09:10)

    El cloud serà tant maco com vulguis, pero a dia de avui no se sap que hi va a dins, i mentre s'inverteizen 40 milions en fer-lo, aquí no funciona ni el telegrafo. Vaya ratxa portem. Al Palacios per molt menys se'l van carregar, i no en tenia la culpa ell ni vacostar diners a ningu. Però ara on tenim els governants? A Rio fent viatges familiars? Mentrestant la Sta va de pena i aquí ningú dona la cara. Explique la veritat. Expkiqueu que li passa a la fibra.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477