x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Antonio Rodríguez

“La cocteleria aposta per la creativitat, igual que la cuina”

Va fer un gintònic de 1.000 litres, el més gran del món. Resident a la localitat catalana de Piera, és un dels encarregats de la cocteleria creativa Family Gins. Ha treballat preparant mojitos i gintònics en grans esdeveniments, com ara el Pride Barcelona 2018
Per què va decidir servir còctels en petites bosses de plàstic?
Primer s’ha de tenir present que un bon còctel s’ha de prendre en un got de vidre. Però també s’ha de tenir present que nosaltres treballem en esdeveniments al car­rer, amb barres, i està completament prohibit el got de vidre pels problemes que pot generar. Precisament per això, vam buscar un format que no fos el típic got de plàstic i vam fer-ho amb unes petites bosses on servim la beguda.

El disseny de les bosses és molt cridaner.
Sí. Nosaltres vam dissenyar-les amb la idea de servir gintònics i mojitos al
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477