x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Chafik Basseghier

“El meu objectiu és tornar a ser campió de França”

Campió nacional francès de patinatge sobre gel. 28 anys. Nascut a Grenoble, ha dedicat tota la vida professional al seu esport preferit, que el va portar a disputar els darrers Jocs Olímpics d’hivern. Actualment es prepara al Palau de Gel.
Sempre s’ha volgut dedicar al patinatge sobre gel?
Vaig iniciar-me al patinatge perquè un dia vaig acompanyar les meves germanes a patinar, estàvem sobre el gel, vaig començar a fer coses, sobretot ximpleries, i uns entrenadors que hi havia allà em van dir que tenia talent.

Va començar tard, oi?
Per dedicar-m’hi professionalment, sí. Vaig començar tard perquè tenia 13 anys i normalment si et vols dedicar a aquest esport has de començar als 4 o 5 anys. Els entrenadors em van dir que tenia talent però que era molt gran, ens vam posar un any de marge i depenent de la meva
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts