Natxo Lezkano entrenarà el MoraBanc

El tècnic basc té molta experiència a LEB or i firmarà per les dues properes temporades

Natxo LezcanoMorabanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Natxo Lezkano (49 anys, Portugalete) serà l'entrenador del MoraBancper les dues properes temporades, segons ha informat l'equip en un comunicat. El tècnic basc, que será presentat demà, té molta experiència a LEB or i arriba després d’haver dirigit l’Oviedo les tres darreres temporades. Anteriorment,va ser campió de la categoria amb el Breogán aconseguint l’ascens a l’ACB.

Lezkano va tenir el seu bateig al bàsquet professional com a entrenador ajudant al Baskonia al costat de tècnics com Maljkovic, Pedro Martínez i Perasovic, segons destaca el MoraBanc.Va arribar a ser primer entrenador de l’equip vitorià a l’ACB durant un tram de la temporada 2006/2007. Després va estar vuit temporades a Palència agafant l’equip a LEB plata i consolidant-lo a or per després portar la selecció de Costa d’Ivori a l’Afrobasket. La temporada 2015/16, just abans de la seva exitosa etapa a Lugo va entrenar a la lliga de Veneçuela.

Ja feia temps que els responsables de la direcció esportiva van iniciar el càsting per decidir qui portaria el volant de l’equip i qui encapçalariael projecte des de la banqueta, segons va avançar el Diari. En aquest sentit, l’encara entrenador de l’Unicaja Banco Oviedo, Natxo Lezkano, era jael favorit entre els candidats que ara per ara es troben a l’agenda de Francesc Solana.

tracking