Cande Moreno acaba 16a al supergegant del Mundial

Va cometre una errada a la part alta del circuit i va perdre temps

Cande Moreno acaba 16a al supergegant del MundialFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno no va poder repetir l’excel·lent actuació del descens i va acabar en 16è lloc al supergegant del Mundial júnior d’esquí alpí que es disputa a Narvik (Noruega). L’esquiadora va començar bé, però va cometre una errada a la part alta que li va fer perdre temps i velocitat. Finalment, va creuar la línia d’arribada en un temps d’1’09”94, a gairebé dos segons de la vencedora de la prova, que va ser l’austríaca Magdalena Egger, amb un temps d’1’08”10.

Després de la cursa, Moreno va manifestar que “a la part alta anava bé, però he fet una errada molt gran i he perdut un segon en quatre portes”, i va afegir que “ha estat una llàstima perquè a la part alta em notava bé i anava de pressa, però he perdut aquest temps i al mur de baix ja no portava velocitat i ja no n’hi ha hagut prou”. L’esquiadora tancarà avui la participació en el Mundial júnior amb la disputa de la combinada alpina, que inclou un eslàlom i un supergegant.

Ahir també es va celebrar una nova edició del Trofeu Viladomat d’eslàlom al Pas de la Casa, amb un doble podi d’esquiadors de la FAE. A la cursa masculina, la victòria va ser per a l’espanyola Celia Abad, i Xènia Rodríguez va acabar en tercera posició, i a la cursa masculina, el gal Lucas Dessandier va vèncer i Robert Solsona va ser tercer.

Ahir també es va disputar un eslàlom FIS a Leogang (Àustria) amb Àlex Rius en 14è lloc. Xavi Salvadores no va acabar.

tracking