Cande Moreno acaba 16a al supergegant del Mundial

Va cometre una errada a la part alta del circuit i va perdre temps

Cande Moreno acaba 16a al supergegant del MundialFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cande Moreno no va poder repetir l’excel·lent actuació del descens i va acabar en 16è lloc al supergegant del Mundial júnior d’esquí alpí que es disputa a Narvik (Noruega). L’esquiadora va començar bé, però va cometre una errada a la part alta que li va fer perdre temps i velocitat. Finalment, va creuar la línia d’arribada en un temps d’1’09”94, a gairebé dos segons de la vencedora de la prova, que va ser l’austríaca Magdalena Egger, amb un temps d’1’08”10.

Etiquetes:

Després de la cursa, Moreno va manifestar que “a la part alta anava bé, però he fet una errada molt gran i he perdut un segon en quatre portes”, i va afegir que “ha estat una llàstima perquè a la part alta em notava bé i anava de pressa, però he perdut aquest temps i al mur de baix ja no portava velocitat i ja no n’hi ha hagut prou”. L’esquiadora tancarà avui la participació en el Mundial júnior amb la disputa de la combinada alpina, que inclou un eslàlom i un supergegant.

Ahir també es va celebrar una nova edició del Trofeu Viladomat d’eslàlom al Pas de la Casa, amb un doble podi d’esquiadors de la FAE. A la cursa masculina, la victòria va ser per a l’espanyola Celia Abad, i Xènia Rodríguez va acabar en tercera posició, i a la cursa masculina, el gal Lucas Dessandier va vèncer i Robert Solsona va ser tercer.

Ahir també es va disputar un eslàlom FIS a Leogang (Àustria) amb Àlex Rius en 14è lloc. Xavi Salvadores no va acabar.

tracking