TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La segona Gran Fondo Andorra MTB arribarà als 1.400 participants

La segona Gran Fondo Andorra MTB arribarà als 1.400 participants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Gran Fondo Andorra MTB tindrà avui la seva segona edició i comptarà amb un total de 1.400 participants, superant així els 1.300 inscrits de l’any passat. L’epicentre de la prova tornarà a ser la cota 2.000 de Naturlandia, on acabaran els tres recorreguts que ha preparat l’organització, en lloc dels dos de l’any passat.

El traçat llarg tindrà 93 quilòmetres i 2.935 metres de desnivell positiu; el mitjà, que és el que compta amb més inscrits, serà de 45 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu; metre que el curt, que ha estat la novetat de l’edició d’enguany, comptarà amb un total de 24 quilòmetres i 831 metres de desnivell positiu.

La Gran Fondo Andorra MTB va agafar l’any passat el relleu dels Andorra Outdoor Games, esdeveniment multiesportiu amb BTT, triatló i cursa de muntanya, que després de tres edicions va veure com s’estancava i baixava la participació, un fet que va propiciar que els promotors i Andorra Turisme decidissin fer un gir a l’esdeveniment i quedar-se només amb la prova de bicicleta.

tracking