La segona Gran Fondo Andorra MTB arribarà als 1.400 participants

La segona Gran Fondo Andorra MTB arribarà als 1.400 participants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Gran Fondo Andorra MTB tindrà avui la seva segona edició i comptarà amb un total de 1.400 participants, superant així els 1.300 inscrits de l’any passat. L’epicentre de la prova tornarà a ser la cota 2.000 de Naturlandia, on acabaran els tres recorreguts que ha preparat l’organització, en lloc dels dos de l’any passat.

Etiquetes:

El traçat llarg tindrà 93 quilòmetres i 2.935 metres de desnivell positiu; el mitjà, que és el que compta amb més inscrits, serà de 45 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu; metre que el curt, que ha estat la novetat de l’edició d’enguany, comptarà amb un total de 24 quilòmetres i 831 metres de desnivell positiu.

La Gran Fondo Andorra MTB va agafar l’any passat el relleu dels Andorra Outdoor Games, esdeveniment multiesportiu amb BTT, triatló i cursa de muntanya, que després de tres edicions va veure com s’estancava i baixava la participació, un fet que va propiciar que els promotors i Andorra Turisme decidissin fer un gir a l’esdeveniment i quedar-se només amb la prova de bicicleta.

tracking