El vestidor

“No hem estat intel·ligents”

“No hem estat intel·ligents”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un final definit amb moneda a l’aire i caient la creu pel MoraBanc Andorra va fer que el tècnic, Ibon Navarro, es mostrés terriblement decebut per la derrota. “Els partits sempre són llargs contra el Saragossa i la nostre errada més gran ha estat no saber tancar el partit.” El tècnic vitorià va comentar que l’equip “no havia estat intel·ligent” a l’últim quart “a l’hora de controlar la nostra energia i la nostra ansietat” i que no va saber gestionar-lo.

Pel que fa a l’acció decisiva i el triple sobre la botzina d’Okoye que va donar la victòria a l’equip aragonès, Navarro va exposar que “la jugada ha estat ben defensada però no sé si el temps començava a córrer quan Okoye agafa la pilota. Em sembla massa temps entre que l’agafa, bota i salta i llença”. Navarro afegia que “a vegades és millor perdre un partit de 30 i guanyar dos que perdre de dos o d’un, perquè se’t queda una cara d’imbècil impressionant”.

L’entrenador del MoraBanc va explicar que, en definitva, “ha faltat claredat en atac i ser més intel·ligents en defensa”. Per al tècnic l’equip no va tenir al darrer quart “l’experiència per saber en quin moment no has d’anar com un boig i la concentració per conéixer on està el partit”.

"NO ELS HEM DEIXAT TRENCAR EL PARTIT

PORFI FISAC L’ENTRENADOR DEL TECNYCONTA SARAGOSSA, Porfirio Fisac, estava molt satisfet per la victòria del seu equip. “Hem mantingut la il·lusió per arribar al final del partit amb opcions i el cara o creu s’ha decantat pel nostre costat.” El tècnic del conjunt aragonès va reconéixer que guanyar el MoraBanc “és un pas endavant” però no va valorar si el triomf del Tecnyconta suposava més per ser un rival directe. Fisac va destacar, a més, com una de les claus de la victòria el fet de “no haver deixat trencar el partit” al MoraBanc Andorra.

tracking