Eurocup

El MoraBanc força el tercer partit després d'una gran segona part (98-79)

Un MoraBanc sòlid derrota l’Asvel en un gran matx i força el desempat per somiar ser a les semifinals de l’Eurocup

El MoraBanc força el tercer partit després d'una gran segona part (98-79)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra segueix viu a Europa, de moment, fins dimecres que ve. Els homes d’Ibon Navarro van superar l’Asvel Villeurbanne per 98-79 en un duel complert dels tricolors, i es jugaran a França el pas a semifinals de l’Eurocup. Però l’alegria no va ser completa, per la lesió d’Oliver Stevic al final del tercer quart, que podria tenir afectat de gravetat el cúbit i el radi de la mà esquerra i haver de dir adeu a la temporada.

El MoraBanc va començar amb dues de les armes que van fallar a Lió, un triple de Jelínek i un parell d’accions físiques de Diagne que van situar el 6-2. Però llavors l’Asvel va fer una passa endavant i va començar a dur el ritme del partit amb la superioritat interior de Bilan, i algunes accions al perímetre de Maledon que van donar sis punts de renda (9-15) als francesos. Començaven a manar els visitants, i Ibon Navarro va aprofitar per moure peces i situar Stevic de 4, i donar minuts i protagonisme a Jerome Jordan sota l’anella, que ho va aprofitar amb quatre punts seguits i dos rebots ofensius al tram final del primer quart, que va acabar 19-22 per l’Asvel Villeurbanne.

La dinàmica del partit va seguir igual amb Jordan fent-se cada vegada més gran, i ajudat per altres secundaris com Luz o Vitali, que van fer capgirar el partit als tricolors. El MoraBanc va tenir un petit sotrac, però va sortir-se’n ràpid i es van veure els millors minuts del MoraBanc amb el joc exterior que va arribar a posar els del Principat deu punts amunt (43-33), però una tímida reacció dels francesos va situar-los a sis punts al descans (47-41).

Vista l’experiència més recent, de dimarts a França, la tornada dels vestidors del MoraBanc Andorra feia patir, però ahir no va haver-hi cap dubte a la represa i l’equip va exhibir-se davant de l’Asvel, i amb un treball d’equip i bones actuacions d’homes que no acostumen a ser protagonistes com Rafa Luz o Stevic, l’equip va encarrilar el triomf i la tornada de la sèrie al país gal per decidir quin dels dos equips és semifinalista de l’Eurocup.

Tot estava sortint perfecte, amb l’equip jugant bé, va arribar a manar per 19 punts, i la gent gaudint, fins que a tres minuts pel final del tercer quart Livio Jean-Charles va fer una dura falta a Oliver Stevic quan anava a fer una esmaixada. El dur cop i la mala caiguda del capità van fer saltar totes les alarmes al Poliesportiu i el serbi va haver de deixar el parquet amb evident signes de dolor. Tot apunta que té afectat de gravetat el cúbit i el radi de la mà esquerra, i possiblement no jugarà més aquesta temporada.

Els jugadors van notar el cop emocional per la lesió del capità, i l’Asvel va tenir una tímida reacció situant-se a deu punts, però els tricolors no van donar cap tipus d’opció al rival i van culminar l’exhibició.

Ara ja no hi ha marge d’error per uns ni altres i dimecres es decidirà qui és semifinalista, però això no s’atura, i demà visita el Poliesportiu el Fuenlabrada.

El MoraBanc força el tercer partit després d'una gran segona part (98-79)

tracking