“És el nostre millor partit”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va felicitar l’equip pel partit d’ahir i per haver-se guanyat el dret de ser a Lió dimecres que ve. El basc va reconèixer que “els bons percentatges d’encert són fruit de la bona defensa, que ens ha permès córrer i trobar cistelles fàcils. Ha estat el nostre millor partit a nivell d’intensitat i concentració. Deixar Villeurbanne en menys de seixanta punts en trenta-tres minuts no és gens fàcil”.

En un capítol a banda, va lamentar la lesió d’Oliver Stevic i va dedicar la victòria al capità del MoraBanc. “No ha pogut acabar el partit i es lesiona en una acció on vol anar a esmaixar. Aquesta victòria li dediquem a ell.”

Una de les claus de la victòria d’ahir va ser el fet que els tricolors van poder igualar el nivell físic dels francesos: “Allà, no vam ser capaços de competir a aquest nivell i avui [per ahir], ho hem fet. Ens ha ajudat l’energia i la gent.” Pel que fa a les opcions de ser a les semifinals, Ibon Navarro va ser clar: “Ens hem d’aïllar de l’ambient i fer un partit seriós. Sabem que l’arbitratge pot no ser el millor, tot i que jo firmaria tenir el que han tingut ells aquí.”

EL VESTIDOR

“han fet el que han volgut amb nosaltres”

ZVEZDAN MITROVIC.

l’ENTRENADOR DE L’ASVEL VILLEURBANE,

Zvezdan Mitrovic, va destacar després del partit que “només hem tingut opcions al primer quart, després han fet el que han volgut amb nosaltres”. El tècnic

del conjunt francès va lamentar que el seu equip no fos capaç de superar el MoraBanc en

cap de les facetes del estadístiques del joc.

tracking