“Som un equip de ratxes”Xavier Pujol

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

L’entrenador del MoraBanc va mostrar-se satisfet per la victòria i va reconèixer que “hem tingut moments molt bons de joc”, però no va amagar que als seus homes els manca mantenir el cap fred en moments importants i que cal reflexionar en un aspecte que s’ha repetit tota la temporada: “Hem de donar una volta als últims set minuts, ens passa molt sovint, som un equip de ratxes i necessitem molt anotar, quan no ho fem anem amb massa empenta al rebot, perdem balanç defensiu i avui ens han castigat en aquests minuts.”

Encara parlant de les claus del xoc, es va veure clar durant el matx que els tricolors van acusar la lesió de David Jelínek sobretot anímicament. Tot i que encara no se sap què té, el txec gaudia d’un molt bon estat de forma i els seus companys el buscaven quan necessitaven referències ofensives, ahir va caure malament i es va haver de retirar. “Ens ha tret del partit, he vist cares d’excessiva preocupació a la banqueta i hem començat a pensar més en el problema de Jelínek que en el partit.” En clau col·lectiva, el basc va explicar que “hem de tenir més calma en certs moments però és molt positiva la victòria i que l’equip ha tornat a raonar”.

El rival

Slaven Rimac

“HEM TINGUT PROBLEMES EN DEFENSA”

L’entrenador del Cedevita de Zagreb, va lamentar que el seu equip no hagués sabut trobar el ritme defensiu fins als set minuts finals i va apuntar que aquesta havia estat la clau de la derrota dels seus. “L’Andorra ha jugat millor i nosaltres hem tingut problemes en defensa, quan els hem solucionat la diferència era massa gran”, va concloure.

tracking