El vestidor

“Estem lluny del nostre bàsquet”

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va admetre després de la victòria davant el Mònaco que l’equip encara no es troba en el punt que voldira: “estem bastant lluny del nostre millor bàsquet"

“Estem lluny del nostre bàsquet”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va admetre després de la victòria davant el Mònaco que l’equip encara no es troba en el punt que voldira: “estem bastant lluny del nostre millor bàsquet.” Tot i així, va subratllar que guanyar quan els percentatges d’encert són tan baixos com ahir, és positiu i va apuntar l’aspecte mental com a clau per explicar el dèficit ofensiu dels seus homes. “Hi havia molts nervis i molta tensió, l’equip ha intentat fer coses que sabia que havia de fer i de millorar, les hem fet a mitges i quan no han sortit ha estat per un excés d’energia que ens deixava sense control i concentració.”

Els aspectes més positius del matx segons el basc van ser el control del rebot, les pèrdues provocades i les recuperacions de pilota per part dels seus homes. El control del ritme de joc, també va ajudar els tricolors i tot i que va apuntar que havia arribat massa tard, la frenada de la producció ofensiva d’un jugador com Jarrod Jones, va acabar per decantar el duel. Finalment,Navarro va ser clar quan se li va preguntar per què no s’havia trencat quan hi havia hagut oportunitats: “veníem molt nerviosos i quan no estàs fi, comets errors que no faries”.

El rival

Saso Fliipovski

“HEM PERDUT EL REGBOT I AIXÒ HA ESTAT CLAU”

L'entrenador de l'AS Mònaco, va admetre després del partit que el control del rebot i la bona feina d’homes que no són pivots purs del MoraBanc en aquest capítol havia estat una de les claus que va fer decantar la balança. “Hem comès errors a l’hora de controlar el rebot, l’hem perdut i aquest fet ha estat clau”, subratllava al mateix temps que reconeixia que havia mantingut Kikanovic, la seva referència interior fora de pista molts minuts per precaució. Els monegascos venien amb sis baixes i el pivot és un dels líders de l’equip.

Jugadors

S. Whittington, Pivot del MoraBanc

“NO HI HA RES DE CERT”

El pivot del MoraBanc Andorra, Shayne Whittington va enterrar els rumors que l’havien situat enmig d’una possible sortida: “no hi ha res de cert, jo estic aquí per quan l’entrenador em necessiti i si sóc a la banqueta seré el primer d’animar”.

Andrew Albicy, Base del MoraBanc

“ENS DONA CONFIANÇA”

El director del joc andorrà va reconèixer que “la victòria d’avui ens dona moral per als partits que venen” i a nivell personal va admetre que “he pogut fer un bon partit”. El francès va ser el més constant i amb ell a pista, l’equip va créixer.

tracking