Joan Peñarroya

“Ens ha costat entrar als dos”

“Ens ha costat entrar als dos”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pitjor notícia del partit va ser sense dubtes la lesió de Karnowski, i així ho va manifestar també el tècnic, Joan Peñarroya: “el pitjor és que era un dia en què havíem de mirar de sortir tots igual que entràvem, i tenim la pega que Karnowski ha patit una torçada important de turmell”. Sobre el període de baixa va declarar que “avui, quan li facin les proves, veurem quin és el temps que ha d’estar aturat”. Pel que fa a la presència de Diagné, que va acabar amb un cop al bessó esquerre, a Santiago de Compostel·la, l’egarenc no va respondre.

Quant al transcurs del matx, l’egarenc va declarar que “estava clar que cap dels dos ens jugàvem res i ens ha costat entrar a tots dos en partit”. Peñarroya va seguir amb l’anàlisi manifestant que “el nostre llançament exterior ha estat molt dolent, però hem aconseguit anar amb el marcador una mica per sobre o per sota”, i va afegir que “hem aconseguit arribar a un final igualat amb un últim minut en què tenim tirs còmodes que no entren, un tir lliure, o l’última possessió de Blazic i se’ns escapa el partit per només un punt”.

De cara al futur i a l’important matx de dissabte contra l’Obradoiro, l’entrenador va quedar-se amb el fet que “hem pogut fer un partit de qualitat, en què tots els jugadors han participat i hem competit contra un rival com aquest, que és meritori”, i va sentenciar afirmant que “a 27 de desembre no hi ha finals, ni per a cap equip de la competició, ni per a nosaltres tampoc”.

EL RIVAL

“EL MORABANC MEREIXIA PASSAR AL TOP-16”

DAVID BLATT. El tècnic del darussafaka instambul va lloar el MoraBanc Andorra, i va assegurar que “crec que Peñarroya està fent un bon treball i mereixien classificar-se per al Top-16”. Sobre el partit va afirmar que “tots dos equips hem jugat dur i amb desig de guanyar tot i que el matx no tenia cap valor i no ens hi jugàvem res”. El nord-americà també va tenir temps de tirar la vista i llançar floretes al país: “Andorra és molt maca, vaig ser-hi fa 13 anys amb el Dinamo de Sant Petersburg per un amistós contra el Barça que vam guanyar i em va agradar molt”, i entre somriures va continuar dient que “ara m’agrada el doble”.

tracking