EUROCUP

Festa grossa a can Colom

Per primera vegada el Quino (28) i el Guille (26) coincidiran en una pista de bàsquet en l’àmbit professional i amb escuts diferents. Un esdeveniment molt important per a tota la família, que no es perdrà el duel entre els dos germans.

Festa grossa a can ColomQUIM COLOM / BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Quino (28) i el Guille (26) Colom de ben petits ja demostraven com a bons germans que estaven molt units, ara bé, a mesura que van anar creixent una passió els va aferrar encara més: el bàsquet. L’afició a aquest esport els va venir de família pel seu pare, el Quim, i avui a can Colom es viurà una autèntica festassa amb motiu del retrobament dels jugadors de l’Unics Kazan i del MoraBanc Andorra. Els dos esportistes coincidiran per primera vegada en l’àmbit professional sobre la pista i amb escuts diferents.

“Tinc moltes ganes que es doni el moment, tot i que és un partit complicat perquè els dos volen guanyar i jo com a pare el que vull és que tot vagi rodat i es classifiquin per a la següent fase tots dos”, va explicar Quim Colom. I hi va afegir que “un cop s’acabi el xoc doncs anirem tots junts a sopar, serem uns catorze, ja que ningú s’ho vol perdre”. De la seva part el fill gran va assegurar que “serà molt bonic per a tots. En qualsevol cas, personalment estic força tranquil i s’ha de procurar deixar les emocions a un cantó”, mentre que sobre el matx va dir que “l’afició em rebrà bé, però com sempre apretarà. Se’ns presentarà un enfrontament trampa”. Finalment el petit va indicar que “estic preparat per jugar els minuts que l’entrenador desitgi i estaria genial poder coincidir amb el meu germà”.

La jornada

L'ALTRE FAVORIT EL DARUSSAFAKA, VISITA LA PISTA D'UN RENOVAT LEVALLOIS

A més del Bàsquet Club MoraBanc Andorra i l’Unics Kazan avui també jugaran els altres integrants del grup A de la lligueta de fase regular de l’Eurocup. El Darussafaka Istanbul visitarà, a tres quarts de nou, la pista d’un renovat Levallois Metropolitans de París. El conjunt turc dirigit pel mediàtic entrenador David Blatt (ex-NBA) haurà d’afrontar un duel complicat davant els francesos, que compten amb un jugador franquícia que el Reial Madrid voldria incorporar el curs vinent, Klemen Prepelic. La jornada l’obrirà a tres quarts de vuit un Cedevita de Zagreb-Fiat Torí, dues entitats de nivell similar que lluitaran per fer-se amb un primer triomf que els aplani el terreny per ser carn de la següent ronda. Alhora es disputaran enfrontaments dels grups B, C, i D.

tracking