ACB Lliga Endesa

Eslovens daurats

Jaka Blazic, pel MoraBanc, i Luka Doncic i Randolph, pel Madrid, es veuran les cares avui després de ‘fer-se d’or’ a l’Eurobasket.

Eslovens daurats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els eslovens daurats. D’aquesta manera es podria definir Jaka Blazic, el joveníssim Luka Doncic i Anthony Randolph, que avui es veuran les cares en el matx que enfrontarà el Reial Madrid de Pablo Laso i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra de Joan Peñarroya, a la primera jornada de la Lliga Endesa. Tots tres es van penjar aquest estiu la medalla d’or a l’Eurobasket, després que Eslovènia superés Sèrbia en una final que va tenir emoció fins ben entrats els darrers minuts (93 a 85).

L’aler Blazic, recentment aterrat a les files del conjunt del Principat, de ben segur que serà un dels protagonistes del xoc tenint en compte la seva qualitat i el ritme de competició que ha acumulat a l’Europeu. Els inicis sempre són un pèl estranys, complicats i potser no pas significatius pel que fa al que passarà durant la temporada, i encara més si ho fas davant el Madrid. Ara bé, des de l’entitat tricolor s’espera que el jugador assumeixi protagonisme i es converteixi en un referent dins de les pistes. El fet de ser campió d’Europa probablement ajudi a quallar més bones actuacions lluny dels Pirineus. De la seva banda, el base Doncic i l’aler-pivot Randolph no voldran sorpreses i posaran tota la carn a la graella, igual que la resta dels seus companys, per intentar sumar un primer triomf i així començar amb bon peu, i més a casa.

tracking