ACB Lliga Endesa

El Madrid 'els posa'

El MoraBanc engega avui la temporada davant els blancs amb la intenció de donar-los la mateixa ‘canya’ que el curs passat

El Madrid 'els posa'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andor­ra enceta avui (18.30 h) la competició domèstica a la pista del Reial Madrid. Un rival que, tot i la curta vida dels andor­rans a l’ACB, ja s’ha convertit en el preferit per batallar per a l’equip que dirigeix Joan Peñarroya i segurament també per a l’afició del país. La temporada passada quedarà enregistrada a la retina de tots els tricolors per molts moments, però de ben segur els més recordats seran contra el Madrid, ja sigui a la Copa del Rei amb el mediàtic era campo atrás o el segon partit de play-off de la lliga Endesa, en què el MoraBanc va superar els blancs per forçar el tercer enfrontament.

És clar que als del Principat veure’s les cares, on sigui, amb els madridistes els posa, salten extramotivats. “Quan jugues davant el Madrid i en un equip com el nostre, els jugadors sempre surten amb la motivació i amb les ganes de fer-ho bé. Són duels que als esportistes els fa gràcia disputar”, va declarar Peñarroya. Mentre que aprofundint un pèl més quant al que es veurà sobre el paper va explicar que “tenim ganes de començar. El que necessitem és intentar fer el més bon bàsquet possible i hi anem amb aquesta idea. Voldrem ser fidels al que hem fet durant la pretemporada, però segurament no ens valdrà, perquè haurem de millorar en qualitat”. Per superar els de Pablo Laso al WiZink Center, que malgrat que el referent i ànima Sergio Llull no hi serà per lesió s’ha reforçat amb noms de la talla de Fabien Causeur, Facundo Campazzo o Ognjen Kuzmic, s’hauran de donar diversos factors, però els Andrew Albicy, David Walker, Oliver Stevic, Guille Colom i David Jelínek (Beqa Burjanadze està lesionat) ja saben de què va la pel·lícula i han transmès als nouvinguts què significa competir a la casa blanca.

“Vam aconseguir la campanya anterior jugar-li de tu a tu i mirarem de fer el mateix”, va assegurar el tècnic egarenc. En la mateixa línia es va expressar Albicy, tot dient que volen “tornar a mirar-los als ulls com ja vam fer, tots estem bastant excitats per engegar un curs que es presenta llarg i serà ben maco”. Els onze homes que ja es troben a la capital espanyola són conscients que l’únic però de la temporada 2016-2017 van ser les actuacions a domicili (només dos triomfs) i tenen clar que volen canviar-ho per així estar encara més amunt. El Reial Madrid no serà el millor client, però “és un objectiu clar i evident guanyar força més enfrontaments fora de casa”.

LASO CONFESSA QUE NO ESTÀ AL 100% PER UN PROCÉS FEBRIL

MADRID. L’entrenador del Reial Madrid va atendre ahir als mitjans i el primer que va fer va ser explicar que Rudy Fernández és dubte per a la cita d’avui davant el MoraBanc Andorra, arran que durant la setmana ha patit un procés febril. L’aler únicament va poder realitzar alguns exercicis de la sessió de divendres i podria no gaudir de minuts. En clau rival es va desfer en elogis explicant que “han encertat de ple amb els fitxatges. En línies generals han format un conjunt compacte”. Els de Peñarroya entrenen aquest matí al WiZink.

tracking