L'Andorra HC atura un penal 'in extremis' i suma un empat

L’Andorra HC va aconseguir ahir empatar a la pista del CP Roda (5 a 5). Els andorrans van acabar amb “mal gust de boca, ja que vam tenir el triomf a tocar” va explicar l’entrenador Roger Corral, però cinc minuts dolents van fer que no poguessin sumar un triomf. Tot i que els locals van estrenar el marcador posant l’1 a 0, Nil Castellví va fer l’empat 1 a 1, i a continuació Wiffy Balart va posar per davant els andorrans (1 a 2). Va ser en aquest moment, quan els visitants tenien el control, que va arribar la seva baixada de nivell, passant de dominadors a ser dominats amb un 4 a 2 en el marcador.

Però l’Andorra HC va ser capaç de sobreposar-se i mitjançant Adrià Antequera (4 a 3) i de nou Nil Castellví (4 a 4) va tornar a empatar el duel. Després d’un gol del locals (5 a 4), Álex García a falta de tres minuts va igualar el marcador ( 5 a 5). A falta de 40” l’àrbitre va xiular un penal en contra dels andorrans que va aturar el porter deixant el duel en taules. L’Andorra HC porta 6 jornades sense perdre.