L'FC Andorra tanca la lliga a casa amb una victòria fàcil

L’Abadessenc, ja descendit, no ofereix oposició en un partit soporífer

L'FC Andorra tanca la lliga a casa amb una victòria fàcilXavier Pujol

L’FC Andorra va acomiadar-se de la Borda Mateu aquesta temporada amb una victòria contra l’Abadessenc (2-0) en un partit de tràmit i que va resultar soporífer. I és que es va notar massa que els dos equips tenien la feina feta. Els tricolors, sense opcions per lluitar per l’ascens i els gironins, ja descendits a segona catalana i a més amb baixes importants.

La primera part encara va tenir ocasions per animar el matx. Betriu i Arturo van avisar i passat el quart d’hora Sebas Gómez, sol al segon pal va obrir el marcador en aprofitar una centrada de Víctor Hugo. L’Abadessenc, desmotivat, va tenir un parell d’aproximacions per igualar, però un gran xut de Ludo va situar el 2-0. Aquí es va acabar el partit perquè els visitants es mostraven inofensius en atac i els tricolors tampoc estaven per fer sang.

La segona meitat va ser encara més justeta i només un parell de travessers a xuts de Ludo, que va posar les dosis de qualitat del matx, i Oriol van animar la parròquia. Justo Ruiz va aprofitar el resultat per fer jugar juvenils (Aláez, Roger i Àlex Martínez) i l’única nota negativa va ser la lesió del porter Friday, premiat amb la titularitat i que va haver de ser canviat en xutar amb el peu a terra en una sacada de porteria. Al final, aplaudiments de l’afició a l’equip.