Notícies de

La Tribuna

Societat 'normal'

Les dades del registre civil demostren com les relacions humanes s’han homologat a l’entorn

Editorial

Pàrquing per al públic

El comú d’Andorra la Vella i el Consell haurien de ser capaços de trobar la fórmula perquè l’aparcament de Casa de la Vall estigui disponible per ser una alternativa a la falta de places que hi ha ara al centre històric

De la meva agenda

Immersos en la Trinitat

Creure en Jesucrist ens convida a viure com ell estant al servei de les altres persones

Foc i Lloc

Noces de plata

Com tots els matrimonis, han passat alts i baixos però els han superat.

Reportatge de la semana

En el nom dels fills

Perquè està de moda, per tradició familiar, per la procedència dels pares o com a fruit d’una llarga reflexió el nom dels fills és la primera senya d’identitat que tindran i la que conservaran tota la vida.

ACB Lliga Endesa

València abaixa el teló

El MoraBanc s’acomiada de la temporada amb una exigent visita a la Fonteta on buscarà superar les 12 victòries del curs passat.

Futbol

El doblet com a premi

Barça i Sevilla busquen avui a la final de la Copa posar la cirereta a una temporada en la que ja han guanyat la Lliga i l’Europa League.

La seca, la meca i la...

Estelats

Reportatge

Diari de bord

En pocs anys de trajectòria, Mario Sánchez Nevado (Barcelona, 1985) ha aconseguit esdevenir un referent en l’àmbit de la il·lustració i l’art digital, amb reconeixements com una nominació als Emmy per un treball publicitari. Aquests dies exposa al museu del Còmic.

Reportatge

Nit de sons espirituals i meditació a Aina

Unes cinquanta persones van participar durant tota la nit d’ahir en una ‘Puja Gong’ a AINA, una cerimònia en la qual la meditació i el so d’aquest instrument oriental van ser els protagonistes. Va estar dirigida pel mestre Don Conreaux, vingut des de Canadà per a l’ocasió.