x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Thriller sobrenatural

Alma

Alma

Alma

Mireia Oriol en un moment de la sèrie.

Mireia Oriol en un moment de la sèrie.

Mireia Oriol en un moment de la sèrie.

'Gentleman Jack'

'Gentleman Jack'

'Gentleman Jack'

Actualitzada 12/07/2022 a les 06:58
Netflix acaba de presentar el tràiler i ha posat data a Alma, un nou thriller sobrenatural creat per Sergio G. Sánchez, director d’El secreto de Marrowbone i guionista de pel·lícules de Juan Antonio Bayona com Lo imposible i El Orfanato. La ficció protagonitzada per Mireia Oriol (Les de l’hoquei) arribarà a la plataforma el 19 d’agost vinent.

Belén Atienza (Jurassic World: El reino caído), Sandra Hermida (Arde Madrid) i Jesús de la Vega (Hierro) són els seus productors. L’elenc principal el completen Álex Villazán (Caronte), Pol Monen (¿A quién te llevarías a una isla desierta?), Claudia Roset (SKAM), Javier Morgade (El nudo), Nil Cardoner (Les de l’hoquei), María Caballero (El ministerio del tiempo) i Milena Smit (Madres paralelas).

Després de sobreviure a un accident d’autobús en el qual moren gairebé tots els seus companys, Alma es desperta en un hospital sense recordar res dels fets ni del seu passat. La seva casa està repleta de records que no són seus i tant l’amnèsia com el trauma fan que experimenti terrors nocturns i pateixi unes visions que no aconsegueix desentranyar.

Amb l’ajuda dels seus pares i amics, desconeguts per a ella, intentarà descobrir el misteri que envolta l’accident alhora que lluita per recuperar la seva vida i la seva identitat.
 
HBO MAX CANCEL·LA 'GENTLEMAN JACK'
Gentleman JackHBO Max continua cancel·lant sèries. L’última a rebre l’estocada definitiva ha estat Gentleman Jack, una producció que es va estrenar el 2019 amb un cert èxit, centrant-se en la vida d’Anne Lister, considerada la primera lesbiana moderna. La producció, que servia com a biopic d’aquesta rica terratinent i industrial del Yorkshire del segle XIX, explorava les relacions de la protagonista amb detall. No obstant això, com expliquen des de Variety, la irrupció de la crisi del coronavirus durant el rodatge de la segona temporada i la falta d’interès progressiva per part del públic han portat a cancel·lar la sèrie. Se suma així a La mujer del viajero en el tiempo, Raised by Wolves i Snowpiercer. Gentleman Jack comptava amb Suranne Jones encarnant Lister, i un repartiment que es completava amb noms com Sophie Rundle, Joe Armstrong, Amelia Bullmore, Rosie Cavaliero, Gemma Whelan o Gemma Jones.
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts