GASTRONOMIA
L’Andorra a Taula torna al novembre amb una quarantena de restaurants

El director General d’IDPA, Arnaud Olive, el president de la Unió Hotelera d’Andorra, Jordi París, i el director de Comunicació de MoraBanc, Josep Lluís Trabal.
L’Andorra a Taula tornarà del 8 al 30 de novembre amb la participació d’una quarantena de restaurants d’arreu del país, tal com ha anunciat aquest dilluns la Unió Hotelera d’Andorra (UHA). El certamen gastronòmic, que enguany arriba a la dinovena edició, manté l’aposta per la promoció de la cuina andorrana i el producte local, amb l’objectiu de donar visibilitat al sector de la restauració, atraure turisme fora de temporada i dinamitzar una activitat econòmica de pes al país.
Una de les novetats destacades d’enguany serà el maridatge dels aperitius inclosos als menús, que anirà a càrrec de la cervesa 18/70. Aquesta incorporació és fruit del nou acord de patrocini signat amb IDPA, que se suma a la iniciativa com a col·laborador per primera vegada. La Unió Hotelera ja treballa en els darrers detalls de la nova edició, que es presentarà en profunditat a finals de l’estiu, coincidint amb l’inici de la promoció.