Gastronimia
Cinc restaurants reben la distinció de "Recomanats" per la Guia Michelin
La gala es va celebrar al Palau de les Arts de València ahir

Els representants del restaurant Beç, el Celler d'en Toni, Kokosnot, Koy Hermitage i Solineu Club Hermitage, en la gala de la Guia Michelin 2025.
Cinc restaurants d’Andorra van rebre ahir la placa que els acredita com a establiments "Recomanats" per la Guia Michelin, en el marc d’una gala celebrada al Palau de les Arts de València.
Entre els guardonats, s’estrena el restaurant Beç, que s’incorpora aquest any a la selecció. Els altres quatre establiments ja havien estat reconeguts en edicions anteriors: Celler d’en Toni, Kokosnot, Koy Hermitage i Solineu Club Hermitage.
La cerimònia dona continuïtat a la gala de lliurament d’estrelles Michelin, celebrada a finals de l’any passat a Múrcia, en què el restaurant Ibaya, també andorrà, va ser reconegut amb una estrella Michelin. En aquesta ocasió, el protagonisme ha estat per als establiments classificats com a "Recomanats", una categoria que distingeix aquells restaurants que ofereixen una cuina d’alt nivell i constant, i que és l’esglaó previ per poder optar a una estrella.
En total, la Guia Michelin ha reconegut 756 restaurants com a "Recomanats" a tot Espanya i Andorra.