Unió Europea

Govern no coneix el resultat de l'estudi d'impacte de l'acord d'associació que es presenta dimarts

L'acte serà a l'auditori del centre d'FP d'Aixovall

Convocatòria pública de la presentació de l'estudi d'impacte de l'acord amb la UE

Convocatòria pública de la presentació de l'estudi d'impacte de l'acord amb la UEARI

detail.info.publicated
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

El ministre portaveu, Guillem Casal, ha assegurat avui que el Govern no té cap avançament del resultat de l'estudi d'impacte de l'acord d'associació que ha elaborat l'AR+I i que es presentarà públicament dimarts vinent. Casal ha manifestat en la roda de premsa de consell de ministres que l'estudi s'ha fet de manera independent i sense cap ingerència de l'executiu i que confien que sigui un instrument més d'informació perquè es pugui conèixer l'abast que tindrà signar l'acord que s'ha negociat amb la Unió Europea i com revertirà al país. I ha ressaltat que l'objectiu és que l'estudi exposi de manera neutra els beneficis de l'acord i les obligacions que ha d'assumir Andorra i que "ens permetran reestructurar el model econòmic que tenim avui dia".

L'anàlisi de l'impacte de l'acord serà presentat pel coordinador del grup d’anàlisi política d’Andorra Recerca i Innovació (AR+I), Yvan Lara, el 16 de juliol i és el resultat de l’estudi que ha dut a terme durant els darrers tres anys. La presentació serà oberta a la ciutadania i tindrà lloc a l’auditori del centre de Formació Professional d’Aixovall a partir de les 19 hores. L'investigador d’AR+I comptarà amb el suport dels economistes de la consultoria Knowledge Sharing Network (KSNET), Pablo Tucat i Jorge Díaz, que han col·laborat en l’anàlisi amb l’elaboració de l’estudi d’impacte econòmic.

L'accés serà lliure amb aforament limitat i per això es requereix reservar per mitjà d’un correu electrònic a l’adreça info@ari.ad. La presentació, a més, es retransmetrà en directe i en obert a través del canal de youtube de l'AR+I, i quedarà enregistrada i pujada a la web www.ari.ad a disposició de l’usuari. L'estudi serà presentat hores abans als mitjans de comunicació.

tracking