COMERÇ

El supermercat de la cadena espanyola Family Cash obrirà a l’Epizen a l’agost

L’objectiu és atreure el client andorrà que es desplaça a fer les compres a fora

L’interior d’un supermercat de Family Cash a Espanya.

L’interior d’un supermercat de Family Cash a Espanya.ANA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cadena espanyola d’hipermercats Family Cash, una de les firmes del sector que registra més projecció a Espanya i líder en preus assequibles segons l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), començarà a operar a Epizen el mes d’agost, després de segellar un acord amb Grup Pyrénées, per obrir el primer establiment fora de l’estat espanyol.

Fins a la data de l’obertura, la cadena d’hipermercats fundada per la família Canet Ferrero el 2013 treballarà en l’adequació dels espais on actualment hi ha l’hipermercat a la primera i segona planta del centre comercial situat a tocar de la frontera del riu Runer. Per fer-ho possible, durant tota la setmana vinent es durà a terme una campanya de liquidació d’estocs amb un 70% de descompte en les segones unitats i a partir de diumenge 2 de juny la superfície que actualment ocupa Carrefour a la planta baixa d’alimentació d’Epizen restarà tancada al públic, si bé la resta de botigues i espais del centre comercial continuaran oberts amb normalitat.

Els treballs d’adequació dels diferents espais d’Epizen al format comercial de Family Cash suposaran una reforma en la zona de caixes per fer-les més accessibles per al client, així com l’adaptació de part de les instal·lacions i equipaments com les zones de refrigeració o la fleca, que es dotarà d’una cafeteria. En només 10 anys, Family Cash compta amb més de 40 establiments repartits per tota la geografia espanyola i gairebé 4.000 professionals, convertint-se d’aquesta manera en un operador de referència a Espanya. Tot plegat, treballant sota una filosofia que la mateixa organització denomina com les 3P: producte, preu i proximitat.

Coincidint amb l’arribada de Family Cash a Epizen, el centre comercial incorporarà també més marques i nous operadors dels que s’informarà pròximament, un cop es concretin nous acords i aliances en les quals el Grup Pyrénées continua treballant.

L’objectiu, informen, és reforçar l’escenari comercial andorrà i incorporar al mercat del país partners amb l’oferta de preus més competitiva del Principat. Epizen vol afavorir que el públic que surt d’Andorra per anar a comprar tingui al seu abast una oferta en alimentació i altres productes que fins ara molts consumidors han hagut d’anar a buscar a fora. La incorporació d’aquestes noves marques reforçarà el conjunt de l’oferta dels operadors que ja tenen presència a Epizen.

tracking