Concert el 14 de juny al Jambo Street Music

Juli Barrero presenta ‘Sòlid’, amb tocs de blues sense perdre l’essència rockera

És el treball més “humanista”, que arriba tres anys després del primer àlbum, ‘Líquid’

Barrero presentant el nou disc, ‘Sòlid’.

Barrero presentant el nou disc, ‘Sòlid’.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El músic i cantautor Juli Barrero va presentar ahir el seu nou disc, Sòlid, una continuació titular, que no pas concepte en les cançons, del seu primer àlbum, Líquid, que va veure la llum tres anys enrere. En aquest nou treball, Barrero ha incorporat tocs de folk, blues i soul en els deu temes inèdits que componen el disc, sense perdre l’essència ni la fidelitat al seu so rocker característic. “L’hem treballat amb molt d’amor al qual li hem pogut fer un pas endavant en les textures, errònies, i aportar-li consistència i solidesa, valgui la redundància”, va assenyalar. El tema principal gira entorn de les relacions interpersonals, com les persones amb el sistema i l’entorn. “És un disc humanista que posa la persona al centre de cadascuna de les cançons”, va comentar.

“És un disc humanista que posa la persona al centre de cada cançó”Juli Barrero, Cantautor

En relació amb els videoclips, Barrero va avançar que en unes setmanes es podrà veure el primer d’ells i que els altres dos planejats s’aniran publicant durant l’any. Entre tu i jo és la cançó que dona vida a una història de drets socials, sexuals i reproductius de les persones amb discapacitat intel·lectual i d’altres disfuncions cognitives. “Aquest videoclip té un caire social important. Per aquest motiu, hem treballat amb actors i actrius de Xeridell i amb amateurs o semiprofessionals”, va declarar, mencionant que encara s’han de realitzar els darrers retocs. Els altres dos temes que seran senzills amb vídeo són Sota el cel del Pirineu i Cercles imperfectes, tot i que el darrer no està confirmat. Cal destacar la col·laboració de Govern, amb quasi un 50% del cost total, en el disc i els tres videoclips que sortiran pròximament.

“El que pretenem és fer un pas endavant en tots els àmbits, de fet, dins de l’equip ja hi ha dues persones treballant en la comunicació i, a més, en la venda de concerts”, va mencionar Barrero, que no es tanca la porta a tenir incidència pel que fa al panorama musical fora de les fronteres. El treball es presentarà per primer cop el pròxim 14 de juny a l’escenari de la plaça del Poble del Jambo Street Music 2024. “Estrenar al Jambo és un luxe perquè ens el sentim nostre”, va declarar, a més d’afegir que “serà el disc més venut o almenys un dels 2.000 més venuts de la història d’Andorra”.

L’adquisició del vinil de Sòlid es podrà fer a partir d’avui a totes les botigues de música tant d’Andorra com de Catalunya, així com a totes les botigues online i plataformes d’streaming.

tracking