Nacional

Baró demana pel col·lapse a Tributs i fronteres

El conseller vol saber quin és el temps mitjà d'espera dels usuaris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general del PS, Pere Baró, ha entrat avui una

bateria de preguntes escrites sobre el col·lapse que el departament de Tributs fronteres està patint des de fa unes setmanes. Concretament, ha demanat per les causes del dis funcionament i per les actuacions fetes per afrontar amb normalitat la campanya de recaptació de l'IRPF d'enguany, així com les previstes per evitar

aquestes situacions.

Així mateix, el conseller també ha sol·licitat conèixer quins són els

mecanismes de comunicació existents entre Tributs i fronteres i la ciutadania, el nombre de personal que hi ha al departament en comparació amb l'any 2016 -quan es va patir una situació similar a l'actual i les formacions que han rebut sobre canvis tècnics i reglamentàries, així com les noves figures impositives.

Baró s'ha interessat pel càlcul del temps mitjà d'espera i d'entrevista dels gestors el primer trimestre d'aquest any i la xifra de persones que han visitat Tributs i fronteres en aquest període en comparació amb el de 2016. Finalment, Baró també ha preguntat si Govern considera que la pàgina web està preparada per no tenir més disfuncions i evitar així que les consultes presencials incrementin de forma sobtada.

tracking