Afers Exteriors

El Consell General participarà en l'Assemblea Parlamentària de la Mediterrània

Es debatrà entorn la transformació digital en els sectors públic i privat

El cartell de la 18a sessió plenària de l'Assemblea Parlamentària de la Mediterrània (APM).

El cartell de la 18a sessió plenària de l'Assemblea Parlamentària de la Mediterrània (APM).Consell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una delegació del Consell General encapçalada per Pere Marsenyach i integrada per Meritxell Alcobé i Judith Casal participarà en la 18a sessió plenària de l'Assemblea Parlamentària de la Mediterrània (APM) que se celebra dimecres 15 i dijous 16 de maig a la ciutat portuguesa de Braga.

Al llarg d'aquests dos dies s'elegiran els nous membres de la presidència del Fòrum de Dones de l'APM, s'aprovaran els comptes de l'assemblea per a l'exercici 2024-2025 i s'analitzarà el paper dels països de la conca mediterrània en afers globals.

En concret, es debatrà entorn la transformació digital en els sectors públic i privat, la implementació de la intel·ligència artificial i les perspectives econòmiques mundials i de la regió de l'APM. A més, es farà incís en el desenvolupament geopolític i de seguretat de la regió mediterrània, tenint en compte les amenaces criminals i el terrorisme.

A la 18a Sessió Plenària de l'APM hi participaran més de 250 delegats de 26 parlaments nacionals, 25 organitzacions internacionals i 10 representacions diplomàtiques.

tracking