SOLIDARITAT

Formació a 60 voluntaris de Govern en activitats solidàries

Mossèn Ramon rep un homenatge per la seva trajectòria

Homenatge a mossèn Ramon.

Homenatge a mossèn Ramon.SFGA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Una seixantena de voluntaris de Govern van trobar-se ahir a la casa de colònies d’AINA per encetar la temporada d’activitats, entre les quals destaca el Cirque du Soleil, la cursa popular de l’Illa o la caminada contra el càncer organitzada per Assandca. La iniciativa va comptar amb la presència del ministeri de Cultura, Joventut i Esports i va oferir una formació sobre comunicació i assertivitat en les accions voluntàries impartida per la Federació Catalana de Voluntariat Social, segons va informar el Govern. Els assistents van poder descobrir les millors tècniques a emprar en els diferents esdeveniments en què participaran.

Al final del dia, la seixantena de voluntaris, acompanyats de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, i del secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, van fer un homenatge a mossèn Ramon de Canillo, ànima de la casa de colònies d’AINA i precursor del voluntariat social en l’àmbit del lleure del país.

Bonell va destacar, entre altres coses, el paper de mossèn Ramon en la construcció del món del lleure i de la seva tasca per la integració de tots els infants i joves del país en la cultura i tradicions andorranes, així com el respecte pels valors solidaris, de cooperació i d’estima del medi natural. Uns valors que mossèn Ramon ha sabut transmetre a les generacions més joves.

tracking