CULTURA

L'ambaixada espanyola acull l'exposició 'Pintura dins la pintura'

La mostra es pot visitar des de dilluns vinent fins el 19 de juny

Una primera mostra de l'exposició

Una primera mostra de l'exposicióAmbaixada d'Espanya a Andorra

detail.info.publicated
/ Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L'ambaixada d'Espanya a Andorra organitza l'exposició 'Pintura dins la pintura', de l'artista Elisenda Capdevila, i sota el comissariat de Joan Ganyet. L'exposició podrà visitar-se des del proper dilluns 13 de maig fins al 19 de juny i la inauguració tindrà lloc a les 19 hores. El treball d'Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l'essència dels objectes i paisatges que descriu.

A través de la combinació de colors vibrants i pinzellades enèrgiques, aconsegueix transmetre una extraordinària energia i vitalitat, creant una connexió profunda entre l'obra i l'espectador. Capdevila empra el seu pinzell per a crear textures i efectes visuals de gran impacte, que dona com a resultat obres dinàmiques i plenes de vida.

Al llarg de la seva carrera, l'artista ha participat en nombroses exposicions en galeries i centres culturals de llocs tan diversos com l'Argentina, Àustria, França, Rússia o Veneçuela.

tracking