Món empresarial

Jornada sobre l’impacte positiu de la sostenibilitat a les empreses

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim dimarts 14 de maig

Anunci de la Jornada de Sostenibilitat

Anunci de la Jornada de SostenibilitatCOEA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El col·legi d'economistes d'Andorra (COEA) i el col·legi de censors jurats de comptes de Catalunya (CCJCC), amb el suport de Creand Crèdit Andorrà, organitzen una jornada dedicada a la sostenibilitat empresarial. L'esdeveniment tindrà lloc el proper dimarts 14 de maig a la sala d'actes de Creand Crèdit Andorrà amb l’objectiu d’explorar els reptes i oportunitats que ofereix la transició cap a un model de negoci més sostenible.

La jornada s'iniciarà amb una cerimònia d'inauguració que comptarà amb la presència de distingits representants de les institucions organitzadores: el degà del COEA, Eduard Jordi Bober; el president del CCJCC, Joan Vall Gil; el director de la unitat de Sostenibilitat de Creand Crèdit Andorrà, Martí Alay Roquet.

Un dels punts destacats del programa serà la ponència sobre com afecta el nou marc de sostenibilitat a les empreses de la Unió Europea. Per aquesta ponència es comptarà amb la participació de la sòcia de Sostenibilitat i Canvi Climàtic a PwC, Marga de Rosselló, com a ponent principal.

A la segona part es desenvoluparà un diàleg sobre els reptes de la sostenibilitat, amb un enfocament en les experiències pràctiques. La vicepresidenta segona del CCJCC, Noèlia Acosta, serà l'encarregada de presentar aquesta sessió, que comptarà amb la participació de destacats professionals del sector, com ara la directora de Sostenibilitat, Comunicació i Clientela de FEDA, Nerea Moreno de Salvador; el director de la unitat de Sostenibilitat de Creand Crèdit Andorrà, Martí Alay Roquet; i el director de l'oficina de Transició Energètica del Govern d'Andorra, Carles Miquel. La jornada finalitzarà amb una cerimònia de clausura en la qual intervindran novament el degà del COEA i el president del CCJCC.

tracking