ACCIDENT

Tres víctimes greus a la C-14 per un xoc frontal

El pas de cotxes a la carretera s'ha restablert dues hores després del sinistre

Els vehicles implicats en el sinistre
detail.info.publicated
/ Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un accident força aparatós ha provocat un tall de circulació aquesta tarda a la C-14 durant dues hores en xocar frontalment dos turismes amb matrícula andorrana i espanyola. El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 120 a les 19 hores, a quatre quilòmetres de Ponts, on s'hi ha desplaçat ambulàncies, els mossos d'esquadra i dos helicòpters per atendre les víctimes i traslladar-les en un centre hospitalari. La intervenció dels cossos especials ha impedit el pas dels cotxes fins poc abans de les 21 hores, quan s'ha restablert el trànsit.

Al vehicle espanyol hi viatjaven dos passatgers, mentre que a l'andorrà n'era un sol, i en el moment del rescat, un d'ells hauria quedat atrapat dins del cotxe. Fins ara no hi ha víctimes mortals, tot i que les tres persones implicades en el sinistre han patit ferides greus.

Un dels helicòpters traslladant les víctimes

El servei català de trànsit ha informat del tall poc abans de les 19.30 hores i ha avisat de retencions de fins a 2 quilòmetres en ambdós sentits de la marxa. Molts dels cotxes retinguts s'han vist obligats a fer mitja volta i agafar carreteres locals per desplaçar-se fins que s'ha tornat a habilitar el pas. La circulació s'ha mantingut fins llavors amb retencions.

tracking