ESTUDIS

Andorra participa en un projecte amb Espanya per investigar l’autisme

Autea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra col·laborarà amb diversos instituts aragonesos, Catalunya, el País Basc i les regions franceses de Nova Aquitània i Occitània en un espai comú d’investigació, cooperació i experiències al voltant de les persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA).

Aquest és l’objectiu del programa Interreg Poctefa TEA PIR, que va ser presentat ahir a la capital aragonesa i que uneix iniciatives públiques i del tercer sector a l’àmbit de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), segons va informar el govern autonòmic de l’Aragó.

A la presentació va ser present el gerent de l’Institut aragonès de Serveis Socials, Ángel Val, amb Antonio Rodríguez Cosme, president d’Atats, entitat impulsora del programa, el seu gerent, Félix Arrizabalaga, i la vicepresidenta, Susana Álvarez, mare d’un fill amb autisme, a més de diversos socis de fora de la comunitat autònoma.

L’objectiu fonamental del projecte és construir polítiques públiques que acompanyin les persones que conviuen amb l’autisme al llarg de tot el cicle vital, analitzant i atenent les seves necessitats. També es formarà una gran taula de treball per abordar les qüestions que siguin més urgents.

tracking