Trobada empresarial més que consolidada

L’esdeveniment arriba a la 35a edició i s’espera que hi acudeixin més de 700 persones

Cornella i Serveto en la presentació ahir de la trobada.

Cornella i Serveto en la presentació ahir de la trobada.ANA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

“Aquestes jornades s’han anat consolidant en aquestes més de tres dècades com una reunió de referència per a l’empresariat d’Andorra i de Catalunya, principalment.” Així va iniciar ahir l’acte de presentació de la 35a Trobada empresarial al Pirineu el conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, que va recalcar el rècord d’assistència assolit l’any passat, quan hi van acudir més de 700 persones, i que esperen superar enguany. A més, a causa d’aquesta consolidació es va presentar una imatge molt més renovada i moderna, “a l’altura” de l’esdeveniment, segons va declarar el president de la Trobada empresarial al Pirineu, Josep Serveto.

Les jornades es duran a terme els pròxims 13 i 14 de juny, a la Seu d’Urgell, amb una gran varietat de ponents i conferenciants que inclouran temes en relació amb les empreses com la intel·ligència artificial o el lideratge. Sota el lema Liderant amb propòsit, centrarà el debat en la forma de generar un impacte positiu en la societat a través del teixit empresarial. La cita, que cada vegada pren més rellevància amb el pas de les edicions i que arriba a més gent, compta amb una taxa de fidelització dels assistents del 95%. Així doncs, Serveto va revelar que en aquesta 35a trobada s’ha hagut de derivar unes 40 persones al Principat, per poder donar cabuda a tothom, ja que “hi ha un problema d’espai”. “Esperem superar un cop més el nombre d’assistents”, va afirmar, tot assenyalat que uns 125 participants són andorrans.

Els grans reclams d’enguany són l’exprimer ministre italià Enrico Letta, l’expert en ciberseguretat Chema Alonso, el professor d’Economia Xavier Sala i Martín i el coach motivacional Luis Galindo. Tots ells compartiran experiències, coneixements i estratègies de lideratge empresarial. A banda, estan programades un conjunt de taules rodones amb temàtiques com l’IBEX-35 o les start-ups. En espera dels resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran el pròxim 12 de maig, el cap de Govern, Xavier Espot, conclourà la cita conjuntament amb el president escollit, qui també la inaugurarà.

“Pensem que les empreses no només han de tenir un objectiu econòmic, sinó que també han de ser sostenibles ambientalment, tenir models de governança clars i la capacitat de retornar a la societat part del que generen”, va declarar Serveto. Per la seva part, Cornella va refermar les seves paraules incidint en la relació amb l’evolució social. “Les empreses han de ser capaces de donar una resposta al canvi”, va al·legar.

tracking