SOLIDARITAT

I&i Serveis va incrementar les vendes el 20% per Sant Jordi

La diada és una data clau per a l’empresa d’inclusió de la Fundació Meritxell

Alguns dels productes venuts.

Alguns dels productes venuts.AGÈNCIES

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

I&i Serveis (l’empresa d’inclusió sociolaboral lligada a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell) té cada any Sant Jordi marcat a la seva agenda com una de les dates clau, ja que és quan rep molts encàrrecs i quan els productes que elabora tenen més demanda, gràcies a la seva presència en diferents fires i també en establiments comercials. Aquest any, a més, la data era doblement especial perquè per primera vegada es posava a la venda un producte encarregat específicament a un dels treballadors, sis tasses amb un disseny fet per aquesta persona. A més, eren diverses les novetats que oferia dins la cartera de productes. I aquesta oferta ha tingut molt bona acollida, tal com demostra el fet que les vendes aquest any s’han incrementat un 20%, tant en el nombre de particulars com d’empreses que han realitzat comandes dels productes personalitzats, segons assenyalen des de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.

Els productes més venuts han estat uns pins vermells i tricolors, així com una rosa imant. No obstant això, altres articles com un clauer i un punt de llibre en fusta fina també han tingut molt bona acollida, tal com valoren els responsables, que subratllen “l’èxit” de les parades muntades per Sant Jordi a Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i la Massana. “Els comentaris positius sobre els nostres productes i la relació amb els compradors directes han estat molt satisfactoris per als nostres treballadors”, posen en relleu.

Per donar resposta a l’augment de la demanda de productes han doblat esforços i així han tingut un equip de deu persones treballant al taller amb horaris diversos, i també han comptat amb l’ajuda de la resta de l’equip d’I&i, que ha hagut de fer front al pic de feina de Sant Jordi i compatibilitzar-lo amb altres feines que duen a terme.

tracking