AJUTS

Govern atorga 200.000 euros en subvencions a 76 projectes culturals

L'objectiu és impulsar el teixit i afavorir la dinamització del sector

L'hotel Rosaleda, seu del ministeri de CulturaArxiu

detail.info.publicated
/ Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha adjudicat 200.000 euros en subvencions a 76 projectes culturals de les 96 propostes presentades. 20 van quedar descartades per manca de requisits, mentre que l'any passat van ser 91 les propostes presentades en total. L'objectiu del Govern és impulsar el teixit cultural del país i afavorir la dinamització del sector. La partida pressupostària més elevada ha estat de 7.500 euros, atorgada a un projecte literari, mentre que la més baixa ha estat de 468,75 euros per a una producció d'arts plàstiques i visual. De manera general, la música ha estat l'àmbit més beneficiari, amb un total de 26 projectes, seguida de les produccions visuals (16) i les literàries (16 també).

Ajuts d'Agricultura segons el millor tracte animal

Agricultura ha aprovat una una bossa econòmica de 139.000 euros a 41 explotacions ramaderes bovines "que tenen integrats processos que garanteixen el millor tracte animal", segons matisa el Govern. La subvenció atorgada a cada explotació depèn del grau de compliment

dels criteris que determinen el nivell de benestar animal. Els resultats seran avaluats per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

Convocatòria d'ajudes per als joves

El Govern ha obert la convocatòria per a subvencions destinades a finançar projectes, programes o iniciatives adreçats a la joventut, ja siguin associacions, projectes o per a l'emprenedoria. Les persones interessades han de tenir entre 18 i 35 anys i hauran de presentar la candidatura fins el proper 30 de maig.

tracking