JUSTÍCIA 

Deneguen un ajut a una dona que el volia per llogar un traster

La seu de la Justícia.

La seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Superior ha desestimat el recurs d’apel·lació interposat per una dona, que havia impugnat un acord adoptat pel ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, que va descartar una sol·licitud d’ajuts econòmics ocasionals. El Superior dona la raó a la Batllia, afirmant que les despeses per llogar un traster no es poden considerar com a necessitats bàsiques o de subsistència, segons la legislació aplicable.

A més, destaca que la falta de motivació en les resolucions administratives no va privar la recurrent dels mitjans de defensa adequats, per la qual cosa no s’ha considerat un vici que invalidi els actes impugnats.

Els antecedents d’aquest cas es remunten a una demanda presentada contra el Govern, impugnant un acord adoptat pel ministeri d’Afers Socials. La demanda va ser inicialment desestimada per la secció administrativa del Tribunal de Batlles, la qual va dictaminar que la resolució impugnada era legal i ajustada als objectius de l’activitat administrativa.

En el seu recurs d’apel·lació, la dona va argumentar que la negativa de la seva sol·licitud no estava degudament motivada i que no s’havien tingut en compte les seves necessitats particulars, especialment la seva condició d’invalidesa i la necessitat d’un traster per a les seves pertinences.

La sentència del Tribunal Superior és ferma i executiva, i no s’ha pronunciat sobre les costes causades en aquesta instància. Aquesta resolució posa el punt final a un procés judicial que ha durat diversos mesos. La sentència està dictada el 22 d’abril i desestima el recurs d’apel·lació contra una sentència prèvia de la secció administrativa del Tribunal de Batlles.

tracking