Solidaritat

Andorra Telecom organitza una campanya destinada a Special Olympics

De moment hi ha 608 usuaris de la companyia que hi participen 

Els Special Olympics Andorra a Alemanya.

Els Special Olympics Andorra a Alemanya.Andorra Telecom

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom ha anunciat aquest dijous el projecte social al qual destinarà els recursos de la campanya de micromecenatge que realitza gràcies als seus clients. Special Olympics Andorra serà l'entitat beneficiària en aquesta ocasió, i el projecte concret consisteix en un intercanvi al país de 10 esportistes alemanys amb discapacitat intel·lectual i els seus cinc entrenadors, durant l'estiu del 2025.

L'objectiu de recaptació per aquest projecte és de 9.000 euros, on tots els clients de l'empresa de telecomunicacions que ho desitgin podran participar en la campanya de micromecenatge sumant 0,50 cèntims d'euro a la seva factura mensual.

El president de Special Olympics Andorra, Jordi Mora, ha agraït a Andorra Telecom la seva disposició a ajudar-los en aquest projecte tan especial per als seus esportistes. "El contacte amb altres esportistes i l'intercanvi cultural és una motivació fantàstica per als nostres joves. Retornar l'hospitalitat amb què ens van tractar els nostres amfitrions alemanys l'estiu del 2023 és un gran objectiu per la família de Special Olympics Andorra" ha explicat Mora.

"El teu suport, la nostra força"

Sota aquest lema, Andorra Telecom, inicia una acció de comunicació entre els seus clients per animar-los a sumar-se al projecte i per explicar com activar la donació mensual de 0,50 euros, ja sigui a la botiga en línia de l'app, al web d'Andorra Telecom, o bé, trucant al 115. En aquests moments, ja hi ha 608 usuaris de la companyia que participen en la campanya, però l'objectiu és ampliar aquesta xifra en els mesos vinents "amb l'esperança de doblar-la", segons ha explicat el director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal. A més, Nadal ha esmentat que "des de la nostra companyia estem compromesos amb el teixit social del país, i per això posem la nostra força comercial al servei de bones causes, com la que persegueix Special Olympics Andorra".

tracking