Consell General

El PS pregunta pel sistema de gestió per objectius del SAAS

També ha entrat una pregunta oral urgent per conèixer l’estat de l’estratègia nacional de prevenció i lluita contra el suïcidi

Judith CasalArxiu

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Judith Casal, ha entrat avui una pregunta oral amb caràcter urgent sobre el sistema de gestió per objectius i la progressió en el pla de carrera del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) per nivells superiors al nivell A. Concretament, Judith Casal vol saber quines mesures ha desenvolupat el SAAS per recuperar les restriccions restablertes en la Llei 4/2022. 

Casal ha recordat que l’article 9.2 de la Llei 2/2012, del 15 de març, de mesures de contenció de la despesa pública en matèria de personal dictaminava que amb l’entrada en vigor d’aquesta se suprimia

el sistema de gestió per objectius (DPO) i , per tant, els professionals del SAAS deixaven de rebre una retribució per l’acompliment d’objectius. Així mateix, dit article deixava en suspens la progressió en el Pla de carrera del SAAS per a nivells superiors al nivell A (nivell B al D) i es mantenia el sistema d’accés al nivell A en totes les categories laborals.

Les mesures van canviar amb la Llei 4/2022, del 31 de gener on “es deroguen els apartats a i b de l’article 9.2 de la Llei 2/2012, del 15 de març, de mesures de contenció de la despesa pública en matèria de personal”.

D'altra banda, Susanna Vela, ha sol·licitat al Govern conèixer en quin estat d’elaboració es troba l’estratègia nacional de prevenció i lluita contra el suïcidi i recorda que era una de les línies del Pla integral de salut mental i addiccions (PISMA).

tracking