Talent

Faber acull Marta Grau, primera resident de l'any

La guionista treballarà en la seva cinquena novel·la 'La muntanya més alta no és a l'Himàlaia

La primera resident de Faber de l'any, Marta Grau

La primera resident de Faber de l'any, Marta GrauGovern Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La residència Faber Andorra acull fins al 21 de maig la primera resident de l'any, Marta Grau Rafel. La guionista, escriptora i consultora de guions treballarà durant la seva estada al Principat en la seva cinquena novel·la 'La muntanya més alta no és a l'Himàlaia', un thriller psicològic.

Seguint la línia ja iniciada amb els residents anteriors que han fet estada a Faber Andorra, està previst Grau dugui a terme diverses activitats al país amb l'objectiu que la comunitat pugui beneficiar-se del seu coneixement i expertesa.

Per una banda, en el marc del Festival Ull Nu, participarà com a tutora en la segona edició de l'Ull Nu Lab, el laboratori de guions de curtmetratges en català, juntament amb el director i guionista de cinema Alejandro Marín. Aquestes sessions de treball tindran lloc del 9 al 12 de maig.

D'altra banda, la guionista oferirà la xerrada 'Com es crea una sèrie: de Shakespeare al serial televisiu actual', el 16 de maig a les 19.30 hores, a la Biblioteca Pública del Govern, una oportunitat perquè la ciutadania pugui aproximar-se a l'ofici dels i les guionistes. L'activitat és gratuïta, les places són limitades i cal reserva prèvia trucant al telèfon 828 750 o dirigint un correu a la biblioteca.

tracking