Nova aplicació

Creand presenta una nova eina per a la integració de dades financeres

 Creand API (Interfície de Programació d'Aplicacions) és completament gratuït i les empreses només l'han de sol·licitar al seu gestor

Façana de Creand Crèdit AndorràArxiu

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Creand Crèdit Andorrà ofereix a les empreses el servei Creand API (Interfície de Programació d'Aplicacions) que permet als clients integrar les seves dades financeres a les solucions de gestió empresarial.

Aquest servei d'API, és gratuït i les empreses només l'han de sol·licitar al seu gestor. A través del servei API, Creand dona resposta a les necessitats de les empreses, de reporting i a l'explotació de les dades dels clients tipus EAM i dels clients que aquests gestionen. El servei permet a les empreses tenir una connexió directa des dels seus propis programaris als moviments bancaris, al portfoli o a la recuperació de documents financers. En successius desenvolupaments, Creand llençarà noves APIs amb altres funcionalitats per continuar donant facilitats a la gestió relacional entre les empreses i el banc.

"Amb aquest nou canal de connexió amb els nostres clients de banca corporativa, atenem les necessitats de tenir una major flexibilitat tecnològica en les seves gestions. Fins ara, les empreses havien de fer operacions o bé a la banca online, o bé amb el seu gestor, i amb les APIs pretenem que aquestes gestions quedin integrades en el seu propi entorn de treball per donar una major agilitat i eficiència", ha comentat Sandra Sancho, responsable de Banca Online i Nous Canals de Creand Crèdit Andorrà.

tracking