Institucions

El raonador atendrà els ciutadans a cada parròquia

L'objectiu és facilitar l'accés a aquelles persones que tenen dificultats per desplaçar-se

Xavier Cañada durant l’acte de presentació d’ahir al matí.

Xavier Cañada durant l’acte de presentacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El raonador del ciutadà, Xavier Cañada, es desplaçarà a totes les parròquies durant el mes de maig per escoltar els neguits de la ciutadania i facilitar l'accés a la institució a aquelles persones que tenen dificultats per desplaçar-se a la seu d'Andorra la Vella.

Sota el nom 'El raonador més a prop teu', s'han organitzat tot un seguit de visites gràcies a la col·laboració dels comuns, que han cedit diferents seus locals de manera desinteressada acceptant la proposta que Cañada va fer en el marc de les visites institucionals que van tenir lloc durant aquests mesos de març i abril. Aquestes visites es faran una vegada al mes i per accedir-hi caldrà cita prèvia.

El primer desplaçament serà a la sala modular del Palau de Gel de Canillo el proper 14 de maig entre les 8 i les 15 hores. L'endemà estarà a l'edifici de Casa Comuna d'Encamp (de les 8 a les 17 hores) i el dia 16 es desplaçarà fins al Servei de Tràmits del Pas de la Casa (de les 8 a les 16 hores).

El dia 17 de maig el raonador té previst ser a la Casa de la Muntanya d'Ordino (de les 9 a les 14 hores i de les 14.30 a les 17.30 hores) i l'altra setmana, el dia 27, estarà a la Massana a la sala de l'Indret del carrer Josep Rosell, entre les 8 del matí i les 15 de la tarda. La següent parada serà Casa Comuna de Sant Julià de Lòria (28 de maig de les 9 a les 13.30 hores) i clourà el primer mes de desplaçaments al cinquè pis de la Casa Comuna d'Escaldes-Engordany (29 de maig de les 8 a les 15 hores).

tracking