Finances

MoraBanc activa l'emissió de transferències instantànies

S'elimina el temps d'espera per confirmar un enviament de diners i el límit arriba als 15.000 euros

Seu de MoraBancArxiu

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

MoraBanc ha activat la possibilitat de realitzar transferències instantànies cap a altres bancs nacionals i d'altres països d'Europa, que acceptin la recepció d'aquest tipus de transferències. Segons informa l'entitat, el temps d'espera per confirmar un enviament de diners, que fins ara podia ser d'unes hores si era entre bancs andorrans, o de dies si era amb un banc estranger, s'elimina amb aquest nou servei, i els diners passaran de compte a compte de manera immediata.

Les transferències instantànies fins a 15.000 €, entre bancs d'Andorra que es facin amb la darrera versió de l'app o per la banca en línia de MoraBanc seran gratuïtes.

Aquesta nova opció s'aplica a només a transferències SEPA. Això implica que han de ser en euros, amb les despeses que pugui tenir l'operació, compartides, i sempre entre bancs de la zona euro que acceptin la recepció de transferències instantànies, una opció que tenen activada la majoria d'entitats.

En comparació amb el Bizum, l'entitat remarca que una de les principals diferències és que amb l'aplicació hi havia un límit de 500 euros, mentre que el nou servei situa el límit en 15.000 euros.

tracking