Activitats

Un 10,4% de voluntaris més en esdeveniments durant el 2023

Els actes coberts van ser quinze

El Cirque va mobilitzar 100 voluntarisArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre d'esdeveniments organitzats durant l'any 2023 en què han pres part voluntaris es consolida en xifres similars a les d'abans de la crisi sanitària del 2020 i 2021 i concretament en van ser quinze. Per tipus, els actes han estat relacionats majoritàriament amb l'esport, seguits dels d'àmbit social i, en darrer lloc, dels culturals. El nombre de voluntaris participants en esdeveniments l'any 2023 va augmentar un 10,4% en comparació a l'any anterior. En total, la borsa de voluntaris va comptar amb 517 persones registrades, segons les dades fetes públiques aquest dilluns pel departament d'Estadística.

L'organització d'una nova edició del Cirque du Soleil, amb 100 voluntaris per sessió, i la presentació de la temporada de voluntariat, amb 80 voluntaris, van ser els esdeveniments amb més persones mobilitzades. La cursa del Dia de l'esport per a tothom 2023 i l'organització de l'etapa de La Vuelta van comptar amb 60 i 50 voluntaris, respectivament.

El nombre d'entitats que han organitzat esdeveniments amb voluntaris durant l'any 2023 ha estat de dotze. Organitzacions com Assandca, l'àrea de Joventut i Voluntariat i el departament d'Esports del Govern han organitzat o col·laborat en l'organització de més d'un esdeveniment.

tracking